dissabte, 2 de gener de 2016

FIDEUS DE RAP I LLAGOSTINS




Canelons, escudelles, carns d'olles, galls i galls d'indis......una mica de peix "sivuplé"
Avui fem uns fideus de peix, un plat ben mariner, amb sofregit o sense, amb fumet o no, sempre queden bons. 
A mi m'agraden els gruixuts però sense forat, els faig amb un sofregit d'all i tomata, encara que s'hi pot posar una mica de pebrot i fins i tot ceba.

Com que tenia a la nevera una mica de peix de roca que m'ha sobrat d'una altra recepta que publicaré el dia 5 d'aquest mes, he fet un fumet amb nyora, safrà, una cabeça d'alls i una fulla de llorer. Vint minuts escassos i una estoneta en infusió.



Ingredients:

  • 3 alls picats i 2 tomatas sense pell per a fer el sofregit.
  • 2 talls de rap per persona, millor medallons.
  • 3 llagostins per persona.
  • 100 grs de fideus p/p.
  • fumet.


Quan tingueu el sofregit fet, poseu els fideus, els hi doneu un parell de voltes i afegiu el fumet ben bullent, ha d'espategar molt fort. El rap i els llagostins jo els poso crus cap al final però si us agrada els podeu marcar en oli d'oliva, reservar i en aquest mateix oli fer el sofregit.
Per cert si us queden caldosets molt millor.


Que tingueu tots molt bon any 2016!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada