tag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post687173950477365586..comments2022-03-20T11:22:11.141+01:00Comments on ROBA BRUTA femcuinetes: SICHUAN PEPPER BEEF-FIVE SPICE-COOKING THE CHEF-CHING-HE-HUANGMontse femcuineteshttp://www.blogger.com/profile/10420100238962934568noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-45440148675059074692016-03-10T09:37:56.315+01:002016-03-10T09:37:56.315+01:00Molt bona pinta aquesta recepta! Només em faltaría...Molt bona pinta aquesta recepta! Només em faltaría un ingredient, el nab negre, al meu barri no els he vist, on els compres tú?<br />Petons!Concha Martínez - Jugando con la cocinahttps://www.blogger.com/profile/17760015656740276429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-63963176007035951952016-03-09T16:21:35.198+01:002016-03-09T16:21:35.198+01:00¡Que curiosos esos nabos negros! Tengo que buscarl...¡Que curiosos esos nabos negros! Tengo que buscarlos.<br /><br />Bss<br /><br />ElenaLa cajita de Nieves y Elenahttps://www.blogger.com/profile/17961593081476569646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-14790970946303824462016-03-07T21:45:47.022+01:002016-03-07T21:45:47.022+01:00M'ha agradat molt aquest plat. Tinc que provar...M'ha agradat molt aquest plat. Tinc que provar-lo que segur agradarà a casa.<br />Moltes mercès per participar<br />petonsAna M. Adseríashttps://www.blogger.com/profile/01872542631865598367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-6698533474802263862016-03-07T10:14:15.331+01:002016-03-07T10:14:15.331+01:00Nunca vi los nabos negros, cuanto aprendo por aqui...Nunca vi los nabos negros, cuanto aprendo por aqui, muy buena pinta, besos. Nataliahttps://www.blogger.com/profile/13497241281220161253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-42373667279405241272016-03-06T22:21:42.153+01:002016-03-06T22:21:42.153+01:00Me gusta la receta y más con este toque autóctono ...Me gusta la receta y más con este toque autóctono de los nabos negros. Un plato rico que seguro le gustó a los tuyos.<br />Besos y feliz semana.abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-61560167114233410022016-03-06T20:38:42.088+01:002016-03-06T20:38:42.088+01:00Un plat deliciòs, m'agraden molt aquests arome...Un plat deliciòs, m'agraden molt aquests aromes. L'hauré de provar :)<br />Una abraçadaCris Mini Mónhttps://www.blogger.com/profile/01928976073547813811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-83333126153547725642016-03-06T20:14:03.637+01:002016-03-06T20:14:03.637+01:00Jo aquests naps negres els he vist moltes vegades ...Jo aquests naps negres els he vist moltes vegades però no m'he atrevit a comprar-los...<br />La recepta ha de ser bona de veritat!<br />PetonsMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-84366659632634304002016-03-06T20:04:45.842+01:002016-03-06T20:04:45.842+01:00Me gusta mucho, hacer el marinado le da ese toque ...Me gusta mucho, hacer el marinado le da ese toque de sabor umm, besossMaribelhttp://picoteandoideas.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-90931860633701933142016-03-06T18:59:05.612+01:002016-03-06T18:59:05.612+01:00Estan bonsssss, entre dolç i amarg.
Gràcies Manu.Estan bonsssss, entre dolç i amarg.<br />Gràcies Manu.Montse femcuineteshttps://www.blogger.com/profile/10420100238962934568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-54420613088417515892016-03-06T18:58:01.917+01:002016-03-06T18:58:01.917+01:00Gracias Catina.
BesosGracias Catina.<br />BesosMontse femcuineteshttps://www.blogger.com/profile/10420100238962934568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-20891922705530450552016-03-06T18:57:26.845+01:002016-03-06T18:57:26.845+01:00Gracias Hirma.
BesosGracias Hirma.<br />BesosMontse femcuineteshttps://www.blogger.com/profile/10420100238962934568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-69391950083846149862016-03-06T18:56:47.527+01:002016-03-06T18:56:47.527+01:00Yo los pongo en el arroz Gregous y queda muy bueno...Yo los pongo en el arroz Gregous y queda muy bueno.<br />Sí tienes razón, el rojo-verde cuesta un poco, pero blanco no me gusta como me queda, jajajajajajaja.<br />Besos.Montse femcuineteshttps://www.blogger.com/profile/10420100238962934568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-85464669728768943892016-03-06T18:52:54.162+01:002016-03-06T18:52:54.162+01:00Moltes espècies las compro a França guapa.
Gràcies...Moltes espècies las compro a França guapa.<br />Gràcies.<br />PetonsMontse femcuineteshttps://www.blogger.com/profile/10420100238962934568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-33284415248504356162016-03-06T18:51:41.073+01:002016-03-06T18:51:41.073+01:00siiiii, gràcies Glòria.
Petons.siiiii, gràcies Glòria.<br />Petons.Montse femcuineteshttps://www.blogger.com/profile/10420100238962934568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-77528175513232791112016-03-06T18:26:05.820+01:002016-03-06T18:26:05.820+01:00Nabos negros son muy sanos, estaba buscando una re...Nabos negros son muy sanos, estaba buscando una receta el otro dia, podria probar esta.<br /><br />nb. Si me puedo hacer un comentario, el fundo verde y letras rojas no son la mejor combinacion para ler texto. Tendra mejor pinta con fundo blanco or gris clarito :) Solo es mi opinion heheAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18335663470976122644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-89775910772662274792016-03-06T17:03:25.397+01:002016-03-06T17:03:25.397+01:00se ve delicioso...enhorabuena! besosse ve delicioso...enhorabuena! besossopaypillahttps://www.blogger.com/profile/10247883030227997122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-27010861055743103702016-03-06T15:59:39.141+01:002016-03-06T15:59:39.141+01:00Me ha encantado tu receta. BssMe ha encantado tu receta. BssLa cocina de catinahttps://www.blogger.com/profile/14048033523649938679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-62894939502283742892016-03-06T08:21:37.358+01:002016-03-06T08:21:37.358+01:00Molt bona la recepte. Aqui me costa trobar aquest...Molt bona la recepte. Aqui me costa trobar aquest nabs i mira que m'agradan..... <br />Petons manuhttps://www.blogger.com/profile/04942944000272695782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-63449971433693730122016-03-06T00:03:30.505+01:002016-03-06T00:03:30.505+01:00Montse, vaig estar buscant les cinc espècies i vai...Montse, vaig estar buscant les cinc espècies i vaig trobar algo semblant, però no ho era!! Aquest recepta t'ha quedat fantàstica!!PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1063156250344501353.post-54252808815005728002016-03-05T10:10:33.237+01:002016-03-05T10:10:33.237+01:00Montse...boníssima aquesta adaptació del plat!!!!
...Montse...boníssima aquesta adaptació del plat!!!!<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.com