- Rostiu un pollastre de pagès a octaus amb una ceba, dos tomàquets i una cabeça d'alls en una cassola de fang o ferro colat. Afegiu una copeta de vi ranci i que evapori.
- Quan estigui torradet afegiu un brou de pollastre fins a cobrir i que cogui una hora.
- Peleu tres o quatre pomes golden i fregiu-les amb mantega i mel, afegiu-les al pollastre quan faltin uns 10 minuts per apagar el foc.
- Separeu el pollastre i les pomes, afegiu aigua al rostit i deixeu reduir una hora.
- Desoseu el pollastre i trinxeu-lo amb les pomes. El poseu en una paella amb 2 cullerades soperes de farina i tota la llet que accepti fins a fer la pasta per farcir els canalons.
- Bulliu les plaques dels canalons, ja sabeu, conteu de l'1 al 10 entre placa i placa i així no s'enganxen entre elles. Refredeu-les sota l'aixeta i poseu-les en un drap net sobre el marbre.
- Feu una beixamel amb 70 grs de mantega, 70 grs de farina integral i llet sencera.
- Farciu els canalons, disposeu-los en una safata de forn i cobriu-los amb la beixamel i una mica de formatge suau de llet de vaca crua.
- Gratineu.
- Coleu el suc del rostit i banyeu els canalons per sobre.
Pàgines
▼
MMmmmmmmm.....m'agrada la proposta d'afegir maçana! Que bons!
ResponEliminaPetonets i bona setmana, Montse!
Olga
Queden molt bons i melosos Olga.
EliminaPetons
Madre mía como deben estar esos canelones.
ResponEliminaMe encanta como los haces.
Disfruta mucho estos días y mis mejores deseos para ti y los tuyos.
Un besazo preciosa.
Gracias Merche, igualmente.
EliminaBesos