Per aromatitzar la llet en lloc de pell de llimona i canyella també podeu fer servir cardamom i la pell d'una taronja.
Ingredients:
- 1 tassa d'arròs integral
- 1 tassa de sucre roig
- 8 tasses de llet de vaca o vegetal
- Festucs
- Mel
Preparació:
- Renteu l'arròs sota l'aixeta fins que l'aigua ja no surti blanca.
- Deixeu l'arròs en remull una hora.
- Posseu tot en fred, el sucre, l'arròs i la llet en un pot a bullir.
- Quan comenci a bullir, baixeu el foc al mínim i que cogui fins que l'arròs estigui fet.
- Posseu l'arròs en tasses individuals i deixeu-lo refredar.
- Afegiu festucs i mel.
En castellano
Ingredientes:
Ingredientes:
- Una taza de arroz integral
- Una taza de azúcar moreno
- 8 tazas de leche de vaca o vegetal
- Pistachos
- Miel
Preparación:
- Lavar el arroz hasta que el agua ya no salga blanca.
- Dejar el arroz en remojo durante 1 hora.
- Llevar a ebullición todo junto, la leche, el arroz y el azúcar.
- Cuando empiece a hervir, bajar el fuego al mínimo y cocer hasta que el arroz esté blandito, pero que no se rompa.
- Colocar el arroz en tazas individuales.
- Añadir los pistachos y regar con miel.
A mi l'arroç amb llet no m'agrada... però reconec que aquesta versió la probaría..... jejeje Les fotos m'han encantat!
ResponEliminaPetons i bona setmana!
Doncs jo en menjava molt sovint quan havia de nèixer l'Elisenda, i ara ella sempre me'n fa fer, jeje.
EliminaPetons Mon.