Pàgines

dimecres, 21 de setembre del 2016

CREMA CATALANA


Ingredients:

  • Mig litre de llet sencera i una miqueta més
  • 4 rovells d'ou
  • 4 cullerades soperes de sucre moré, dues són per a cremar
  • 1 cullerada de midó
  • 2 canonets de canyella
  • La pell de mitja taronja
  • La pell de mitja llimona
  • Galetes Maria per acompanyar


Preparació:
  • Bulliu la llet amb la canyella i les pells de taronja i llimona. Retireu del foc i deixeu-ho infusionar una estona.
  • Barreixeu els rovells amb el sucre.
  • Amb una mica de llet freda desfeu el midó.
  • Torneu la llet al foc, ara molt baixet, després d'haver retirat la canyella i les pells dels cítrics.
  • Afegiu els rovells amb el sucre i el midó sense deixar de remenar fins que cualli.
  • Poseu-ho en plats o en una safata i deixeu refredar.
  • Afegiu sucre per sobre i cremeu al grill o amb un bufador.
  • Acompanyeu amb galetes Maria.


4 comentaris: