Pàgines

diumenge, 12 de febrer del 2017

PASTÍS DE MASCARPONE I FRESONS EN ALMÍVAR

Quan era petita a casa, a les maduixes els hi deiem fresons!
A mi m'agradaven tant que la iaia Júlia, la de les receptes, me'n portava una capseta, quan alguna vegada m'havia vingut a buscar a l'escola. Per a mi eren com un regal, això i els llibres. I encara ho són.

Avui fem un postre amb fresons.


Pastís de Mascarpone i fresons en almívar


Ingredients:
  • Quatre ous 
  • 250 grs de mascarpone
  • 150 grs de sucre moré
  • Dues tassetes d'oli d'oliva
  • Una tasseta de llet
  • Un iogurt
  • 200 grs de farina integral
  • 40 grs de maicena
  • Un sobre de llevat
  • 400 grs de maduixes netes
  • 200 grs de sucre
  • Un got d'aigua

Preparació:
  1. Renteu les maduixes amb les fulles, després les hi traieu i les talleu en dos. Poseu-les a coure amb el sucre i l'aigua uns vint minuts. Deixeu-les refredar.
  2. Escalfeu el forn a 200º (després el baixeu)
  3. Barreixeu en aquest ordre els ous amb el sucre, afegiu el formatge i el iougurt.
  4. Poseu-hi l'oli d'oliva i ho seguiu barrejant.
  5. Desfeu la maicena amb la llet i cap a dins també.
  6. Aneu afegint poc a poc la farina amb el llevat. Ha de quedar molt fi.
  7. Enforneu uns tres quarts d'hora llargs a 175º
  8. Punxeu el pastís amb un escuradents per veure si està fet del tot (ha de sortir net)
  9. Serviu un tall de pastís banyat amb les maduixes en almívar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada