Pàgines

divendres, 12 de maig del 2017

CARPACCIO DE CORBALL MARINAT AMB OLI DE CAVA I ALL NEGRE-IV JAM GASTRONÒMICA-TASTAVILADECANS



Ahir vaig participar a una nova edició de la Jam Gastronòmica, un dels actes que organitza el Gremi de Hostaleria de Viladecans per a promoure la gastronomia de la ciutat dins de la Fira de Sant Isidre que enguany celebra la 47a edició.

Cada any des de fa quatre un quants bloguers som convocats, a l'edifici Cubic, a tocar del Parc de la Marina i amb els millors cuiners de la zona, preparem de manera improvitzada uns quants plats amb productes de proximitat.

Després de les paraules de benvinguda per part de Mingo Morilla de Cal Mingo, president de Cubat ens vam posar mans a la feina.

Ens vam repartir en quatre grups capitanejats pel propi Mingo Morilla, pel Jó Baixes, pel Manel Armengol de Major 36 de Gavà i pel Conrad de La LLesca.

Tot un luxe cuinar al costat de Jó Baixas del restaurant Follia de Sant Joan Despí amb el que vam preparar un plat ben original. 

#tastaviladecans #firasantisidre 


Foto de grup amb Luisa de Baco y Boca i Jordi Beumala d'Expogestió


Carpaccio de corball marinat amb oli de cava i all negre acompanyat de cuscús amb verduretes de l'horta.


Ingredients:
  • Corball
  • OOVE
  • Cava
  • All negre
  • 1 tasa de cuscús 
  • 1 ceba tendra
  • carabassa
  • Bledes
  • Sal, bitxo, curri i mantega
Preparació:
  1. Lamineu el corball.
  2. Reduiu l'oli amb el cava. Marineu el peix.
  3. Prepareu el cuscús barrejant-lo amb el doble del seu volum d'aigua. Aneu-ho remenant amb una forquilla. Afegiu una mica de mantega i una cullerada de curri.
  4. Talleu la carabassa a dauets ben petits i salteu-la amb la ceba tendra tallada petita. Afegiu en l'últim moment les bledes tallades en juliana. Afegiu-ho al cuscús que ens servirà com acompanyant del peix.
  5. Prepareu el plat disposant el peix alrededor del cuscus. Talleu l'all negre i el bitxo molt petit i ho poseu per sobre del peix.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada