Pàgines

dilluns, 3 de juliol del 2017

CUSCÚS AMB VERDURETES, PANSES I PINYONS



Ingredients:
  • 2 tasses de cuscús
  • 4 tasses de brou vegetal
  • 1 pastanaga
  • 4 o 5 tomàquets secs
  • 1 carbassó
  • 1 tomàquet
  • 150 grs de carbassa
  • 60 grs de panses
  • 1 copa de vi dolç
  • 60 grs de pinyons
  • Oove i sal

Preparació:
  1. Netegeu i talleu  totes les verduretes: la pastanaga la peleu i la talleu a rodanxes; el carbassó el talleu a lo llarg deixant-li la pell; la carbassa sense la pell la talleu a dauets; els tomàquets secs els talleu a trossets; el tomàquet sense pell ni llavors el talleu a talls.
  2. Poseu les panses a remullar amb la copa de vi dolç.
  3. Bulliu les tasses de brou i aboqueu-les sobre el cuscús fora del foc. Al cap d’uns cinc minuts agafeu una forquilla i separeu el cuscús, Repetiu aquesta operació dos cops més amb un interval de 2 minuts.
  4. Salteu les verduretes en un wok amb una mica d’oli d’oliva en aquest ordre: la pastanaga i els tomàquets secs, al cap de 2 minuts afegiu el carbassó i tot seguit la carbassa i els talls del tomàquet. Tasteu de sal.
  5. Afegiu les panses, el vi dolç on s’han remullat i els pinyons, deixeu que evapori una mica l’alcohol del vi i retireu del foc.
  6. Disposeu el cuscús en una safata i per sobre poseu les verduretes, les panses i els pinyons i un bon raig d’oli d’oliva.

1 comentari: