Ingredients:
- 2 tasses de cuscús
- 4 tasses de brou vegetal
- 1 pastanaga
- 4 o 5 tomàquets secs
- 1 carbassó
- 1 tomàquet
- 150 grs de carbassa
- 60 grs de panses
- 1 copa de vi dolç
- 60 grs de pinyons
- Oove i sal
Preparació:
- Netegeu i talleu totes les verduretes: la pastanaga la peleu i la talleu a rodanxes; el carbassó el talleu a lo llarg deixant-li la pell; la carbassa sense la pell la talleu a dauets; els tomàquets secs els talleu a trossets; el tomàquet sense pell ni llavors el talleu a talls.
- Poseu les panses a remullar amb la copa de vi dolç.
- Bulliu les tasses de brou i aboqueu-les sobre el cuscús fora del foc. Al cap d’uns cinc minuts agafeu una forquilla i separeu el cuscús, Repetiu aquesta operació dos cops més amb un interval de 2 minuts.
- Salteu les verduretes en un wok amb una mica d’oli d’oliva en aquest ordre: la pastanaga i els tomàquets secs, al cap de 2 minuts afegiu el carbassó i tot seguit la carbassa i els talls del tomàquet. Tasteu de sal.
- Afegiu les panses, el vi dolç on s’han remullat i els pinyons, deixeu que evapori una mica l’alcohol del vi i retireu del foc.
- Disposeu el cuscús en una safata i per sobre poseu les verduretes, les panses i els pinyons i un bon raig d’oli d’oliva.
Molt bo i gens complicat
ResponElimina