- 5 pebrots grocs
- 1 ceba tendra
- 2 alls
- 30 cc del brou de bullir la ceba
- 4 o 5 cullerarades soperes OOVE
- 1 culleradeta de Tabasco
- Sal
- Per a decorar: bacallà i tomàquets
Preparació:
- Poseu els pebrots i els alls a escalivar al forn (uns 25 minuts) en una safata per poder recollir el suc. Deixeu-los refredar al mateix forn fins que siguin molt freds, llavors es pelen en un moment.
- Bulliu la ceba i els alls en molt poca aigua i deixeu refredar.
- Poseu en un got de triturar els pebrots pelats i sense llavors, la ceba i els alls amb el brou i una mica del suc d'escalivar els pebrots. Tritureu a velocitat alta.
- Afegiu l'oli d'oliva i baixeu la velocitat de la màquina. Poseu-hi el Tabasco. Tasteu de sal. Poseu-ho a la nevera un parell d'hores.
- Serviu acompanyat de daus petitons de bacallà desalat i trossets de tomàquet sense pell ni llavors.
Molt divertit haver participat, amb aquesta recepta al Suplement d'Estiu, programa de Catalunya Ràdio, capitanejat per Roger Escapa, on el cuiner Pep Nogué ens apropa cada diumenge a un producte que fa estiu, en aquesta ocasió l'ingredient va ser el pebrot.
#eldiumengetotshomenja
Pep Nogué, Montse femcuinetes, Nuni Soto i Roger Escapa |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada