Pàgines

dijous, 3 d’agost del 2017

TRUITA DE BACALLÀ-TORTILLA DE BACALAO


Ingredients:
  • 4 ous
  • 2 lloms de bacallà desalats
  • 1 ceba tendra
  • Mig pebrot verd
  • Mig pebrot groc
  • Mig pebrot vermell
  • 3 o 4 tomàquets secs
  • 20 grs de pinyons
  • OOVE i sal
Preparació:
  1. Talleu la ceba fineta i la fregiu amb oli d'oliva i una punteta de sal, en una paella.
  2. Afegiu els tres pebrots tallats a dauets petits i ho fregiu tot junt.
  3. Talleu els tomàquets secs a bocins molt petits i els afegiu.
  4. Poseu-hi el pinyons.
  5. Traieu la pell dels lloms del bacallà i els talleu a daus mitjans. Afegiu-los a la paella. Han de coure 2 minuts.
  6. Bateu els ous i tireu-los tot seguit a la paella i quan quallin la gireu amb un plat o la tapadora de la paella.


Tortilla de bacalao


Ingredientes:
  • 4 huevos
  • 2 lomos de bacalao desalado
  • 1 cebolla tierna
  • medio pimiento verde
  • Medio pimiento amarillo
  • Medio pimiento rojo
  • 3 o 4 tomates secos
  • 20 grs de piñones 
  • AOVE i sal
Preparación:
  1. Cortar la cebolla muy fina y freír en una paella con un poco de aceite de oliva y muy poca sal.
  2. Añadir los tres pimientos cortados a dados pequeños y freír todo junto.
  3. Cortar los tomates secos a trozos muy pequeños y añadirlos a la paella.
  4. Ahora tirar los piñones.
  5. Quitar la piel de los lomos de bacalao, cortarlos a dados medianos y añadirlos a la paella.
  6. Pasados dos minutos añadir los huevos batidos. Cuando cuajen, dar la vuelta a la tortilla.


2 comentaris:

  1. És boníssima! La faig moltes vegades! És una de les truites preferides de casa!
    Una abraçada,
    Olga

    ResponElimina