Sóc la Montse femcuinetes
Arqueòloga de formació, professora de matemàtiques de professió, estudiant de psicologia a la UOC, escriptora de novel.la negra, ho intento, i aficionada a la cuina des de que tenia 13 anys.
Bé, he de confessar que el primer plat de macarrons que vaig fer no va tenir molt d'èxit, el meu pare va dir-me: "si li fas aquest plat tant salat a un novio, et deixa".
Han passat molt anys, tants com 35, ara només amb l'olor que desprèn un plat ja sé si te prouta sal o no, jeje.
M'agrada la cuina tradicional catalana, la de l'àvia, la de tota la vida, encara que a vegades l'hi afegeixo algunes pinzellades d'altres indrets com el Japó o el Marroc.
|
Finalista "El millor sofregit del Món" amb Olga Rovira i Josep Sucarrats |
|
Amb Andrea Carmona de l'Aviram. Curs de cuina catalana. |
|
Amb Jordi Cruz a la presentació del seu llibre "El cocinero tenaz" |
|
Amb Carme Ruscalleda al Fòrum Gastronòmic 2014 |
|
Finalista III DIA CUINA |
|
Premi a la millor recepta saludable IV DIA CUINA. Amb Josep Sucarrats, director de la revista Cuina |
|
Amb Josep Roca i Olga Rovira |
|
IV DIA CUINA |
|
Amb l'Angelina Garcia cuinant al LACTIUM 2016 |
|
V DIA CUINA |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada