Qui sóc



Sóc la Montse femcuinetes



Arqueòloga de formació, professora de matemàtiques de professió, estudiant de psicologia a la UOC, escriptora de novel.la negra, ho intento, i aficionada a la cuina des de que tenia 13 anys.

Bé, he de confessar que el primer plat de macarrons que vaig fer no va tenir molt d'èxit, el meu pare va dir-me: "si li fas aquest plat tant salat a un novio, et deixa".

Han passat molt anys, tants com 35, ara només amb l'olor que desprèn un plat ja sé si te prouta sal o no, jeje.

M'agrada la cuina tradicional catalana, la de l'àvia, la de tota la vida, encara que a vegades l'hi afegeixo algunes pinzellades d'altres indrets com el Japó o el Marroc.




Finalista "El millor sofregit del Món" amb Olga Rovira i Josep Sucarrats


Amb Andrea Carmona de l'Aviram. Curs de cuina catalana.


Amb Jordi Cruz a la presentació del seu llibre "El cocinero tenaz"




Amb Carme Ruscalleda al Fòrum Gastronòmic 2014














Finalista III DIA CUINA



Premi a la millor recepta saludable IV DIA CUINA. Amb Josep Sucarrats, director de la revista Cuina













Amb Josep Roca i Olga Rovira









IV DIA CUINA



Amb l'Angelina Garcia cuinant al LACTIUM 2016






















V DIA CUINA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada