Ingredients:
1 tall de
morro de bacallà per persona tallat a dauets
parmesà
ratllat
ou
panko
oli d’oliva
1 patata
per persona
Pel mojo: 50 cc d’oli d’oliva, 10 grs d’avellanes, 10 grs
d’ametlles, 2 alls, 50 grs de pebrot escalivat, 50 grs de tomàquets secs
rehidratats en oli d’oliva i un polsim de sal.
FEMCUINETES
Tallem el bacallà a daus i el sequem bé. Posem una paella amb
força oli d’oliva, passem el bacallà primer per formatge Parmesà ratllat,
desprès per ou batut i per últim pel panko…. i a la paella.
Quan estigui fregidet pels 4 cantons, el poseu en un paper de
cuina i així s’absorbirà l’oli sobrant.
Talleu les patates amb una mandolina i les fregiu en abundant
oli d’oliva. Que agafin forma de niu. Saleu-les una mica.
Per a fer el mojo ho poseu tot en un got alt i ho passeu pel braç
elèctric, si us queda molt espès afegiu una punteta d’aigua. No cal que quedi
massa fi.
EMPLATEU
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada