Ingredients:
2
alls
mig
pebrot
2 o
3 tomàtigues
1
pataca per persona
1
tall de bacallà (penca) per persona
3 o
4 gambes per persona
oli
d’oliva, sal
vi
dolç
Femcuinetes:
1-Fregim
en una cassola de ferro colat, els alls laminats i vigilem que no es cremin.
2-Afegim
el pebrot tallat a trossets i esperem uns minuts.
3-Posem
els tomàquets tallats en 2 i boca avall.
Quan estan fregidets podem retirar la pell sencera. Ara la copeta de vi dolç i
que redueixi.
4-Afegim
les pataques esqueixades i les cobrim d’aigua, ara hi poso 6 o 8 caps de gamba
que fan bon suc. Que cogui tot junt 15 minuts.
5-Quan
falten 5 minuts afegim el bacallà i les gambes.
6-
Retiro els caps.
Es
pot posar una picada d’all i julivert.
Ens hem aficionat als suquets eh? jejejej com sempre espectacular Montse! una abraçada guapa!
ResponEliminaSiiiiiiii, gràcies Pilar.
EliminaUn petó molt gran.