- Bulliu la coliflor uns 20 minuts en aigua salada i un raig d’oli.
- Fregiu una ceba tendra tallada en juliana, 1 pebrot vermell i 1 de verd a rodantxes, tot junt en oli d’oliva.
- Mentres poseu l’albergínia tallada a rodantxes amb una mica de sal en un sedàs, així perd amargor i agafa menys oli al fregir-la.
- Quan la ceba i els pebrots estiguin mig fregits afegiu l’albergínia i un carbassó tallat també a rodantxes.
- Ha de quedar totalment fregit.
- Feu un llit amb les verdures, poseu la coliflor a sobre, cobriu-la amb una crema de formatge blau que fareu amb nata de montar, una mica de mantega i el formatge blau que més us agradi, blau d'Osona, blau Ceretà o fins i tot un Cabrales.
- Ho podeu gratinar fins que estigui doradeta, o servir-ho amb la crema per sobre sense passar pel forn.
Pàgines
▼
mmm m'encanta la sanfaina i m'encanta la coliflor "amb coses".
ResponEliminasí, jeje amb bacallà com la teva recepta la sanfaina és ideal, gràcies Mon. ptons
EliminaNo sóc massa de la coliflor, però així dissimulada segur que m'encantaria! I la presentació molt xula també!
ResponEliminaPtons
Anna
T'agradaria Anna, entre la sanfaina i el formatge gratinaet....feia bo de menjar. Molts petons guapíssima.
Elimina