Aquell matí caminava sense gaire esma cap a una trobada laboral obligatòria i de cop rebo un missatge d'un noi que tinc al facebock.
-si vols et puc apropar uns quants productes i em fas un plat.
-òndia, sí.
-ja anirem parlant.
Ja m'ha alegrat el matí aquest noi, penso jo!
Han passat uns quants dies... que aquest noi està molt ocupat, avui aquí, demà allà i per fí, ens trobem em passa unes fotos m'explica unes quantes coses i voilà!!! ja tenim plat.
I què millor que un arròs de muntanya, d'interior, d'aquells que amb 4 coses queden tan bons, clar que el producte en aquest cas és importantíssim.
I el producte és bo: De Can Rot-Xardà.
Una mica d'història de l'arròs:
ARRÒS DE MUNTANYA AMB BACALLÀ SEC, FAVETES I BOTIFARRA NEGRA
Ingredients: 70 grs d'arròs per persona, en aquest cas he fet servir el rodó perlat (18 minuts de cocció). 2 cullerades soperes de sofregit Can Rot-Xardà, pareu atenció a l'aroma que es desprèn quan obriu el pot. 1 tall de morro de bacallà sec sense dessalar. Botifarra negra a talls. Favetes en oli d'oliva. Aigua.
El bacallà l'heu d'escalibar al forn o al foc directament, després el renteu amb aigua per tal de treure-li la sal que hagi quedat, l'espenqueu i el tireu a la cassola on haureu posat una mica del sofregit, penseu que al pot hi ha tomàquet pebrot verd i all.
Afegiu l'arròs i nacareu, afegiu aigua ben bullent, uns 250 cc per cada racció d'arròs. A foc ben viu uns 8 minuts, a foc baix uns 7 minuts més i un parell de repòs.
Quan faltin uns 4 minuts afegiu la botifarra i les favetes.
Noi del Bon Tomàquet; espero que t'agradi aquest plat
Jo també vull trucades com aquesta que m'alegrin el matí heheh
ResponEliminaI si et surten plats com aquest... Què més es pot demanar???
Ptnts
Dolça
Gràcies Glòria.
Eliminamolts petons
Montse, ja estic per aquí de seguidora! i quines delícies, aquest arròs fa salivar!! un petó i encantada de conèixer-te ahir. Eva - cuinantentrellibres.blogspot.com
ResponEliminaMoltes gràcies Eva. Molts petons i fins aviat.
EliminaMontse