Pastís de pastanaga
Ingredients:
- Tres ous
- 120 grs de sucre roig
- Dos tassetes d'oli d'oliva verge extra
- Quatre pastanagues
- 150 grs de farina integral
- Un sobre de llevat
- 1/2 culleradeta de canyella
- Un polzim de nou moscada
- Sal
- Sucre llustre
Elaboració:
- Enceneu el forn a 200º
- Barreixeu els ous i el sucre fins que quedin molt integrats.
- Afegiu les dos tassetes d'oli.
- Peleu i ratlleu les pastanagues. Afegiu-les.
- Aneu barreixant i afegint la farina amb el llevat sense deixar de remenar.
- Aromatitzeu amb la canyella i la nou moscada, però podeu posar també cardamom, vainilla i pebre negra.
- Un polzim de sal.
- Enmotlleu i al forn durant 30 minuts a 175º
- Decoreu amb sucre llustre.
Pastel de zanahoria
Ingredientes:
- 3 huevos
- 120 grs de azúcar moreno
- 2 tacitas de aceite de oliva virgen extra
- 4 zanahorias
- 150 grs de harina integral
- 1 sobre de levadura
- Media cucharadita de canela
- Un pellizco de nuez moscada
- Sal
- Azúcar glasé
Preparación:
- Calentar el horno a 200º
- Mezclar los huevos y el azúcar muy bien.
- Añadir el aceite.
- Pelar y rallar las zanahorias y añadirlas a la mezcla.
- Añadir poco a poco la harina y la levadura sin dejar de mezclar.
- Aromatizar con la canela y la nuez moscada. (Podéis usar también cardamomo, vainilla y pimienta negra)
- Añadir un pellizquito de sal.
- Lo ponéis en un molde y lo cocéis en el horno durante 30 minutos a 175º
- Decorar con azúcar glasé.
Un clàssic boníssim Montse!!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Gràcies Glòria.
EliminaPetonet.