Pàgines

divendres, 27 de maig del 2016

CANELONS AMB SUC DE ROSTIT

Ingredients:
  • 20 plaques de canelons
  • Parmesà ratllat
  • Pecorino ratllat
 Pel farciment:
  •  1/2  pollastre de pagés
  • 1/4 kg de carn de porc 
  • 1 llesca de pa de pagés tallat gruixut (molla)
  • 1 copeta de vi ranci
  • 1 copeta de conyac
  •  llet
  • 3 tomatas
  • 3 grans d'all
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 puerro picat
  • 1 pastanaga
  • oli, sal i pebre negra
  Per a la beixamel:
  • 1 litre de llet
  • 75 grs mantega
  • 60 grs farina 
Preparació:
  1. Rostiu el pollastre salpebrat en oli d’oliva, tallat a octaus. Quan estigui una mica torrat afegiu la carn de porc. ( 30 minuts)
  2. Afegiu la ceba i els alls  (10 minuts)
  3. Incorporeu la tomata pelada i sense llavors i que cogui tot junt fins que no quedi aigua de les tomatas.
  4. Tireu el vi i el conyac i que evapori.
  5. Tapeu, baixeu el foc i que faci xup-xup fins que la carn estigui toveta (uns tres quarts)
  6. Un cop cuita, desosseu-la i reserveu-la juntament amb les verdures.
  7. Afegiu aigua als ossos (cobriu) i reduïu a la meitat ( textura de salsa). Desgreixeu.
  8. Piqueu la carn i afegiu la molla de pa remullada en la llet i una mica del suc de cocció.
  9. Feu la beixamel.
  10. Bulliu les plaques de canelons.
  11. Farciu els canelons.
  12. Aboqueu per sobre la beixamel, els formatges ratllats i gratineu.
  13. A l’hora de servir afegiu amb una mica de suc de rostit. 

5 comentaris: