Aquest any hem tornat a participar a una de les trobades gastronòmiques més divertides de totes les trobades que es fan i es desfan.
La III #JamGastronomica que organitza el Gremi d'Hosteleria de Viladecans sota la marca #Tastaviladecans amb la colaboració de l'Ajuntament de Viladecans i la Cooperativa Agrícola.
La III #JamGastronomica que organitza el Gremi d'Hosteleria de Viladecans sota la marca #Tastaviladecans amb la colaboració de l'Ajuntament de Viladecans i la Cooperativa Agrícola.
Cuiners de la talla de :
- Bartolo de https://www.facebook.com/fritopviladecans/ @Fritopvila
- Mingo Morilla de http://www.calmingo.net/restaurante @calmingo
- Jo Baixas de http://follia.com/es/ @follia_com
- Manel Armengol de http://www.major36.com @majortrentassis
- Enric Roig de http://www.canrafel.com
I els bloguers:
- Ines Butrón @Ines_Butron http://www.atable.es
- Gabriela Berti de @losfoodistas http://losfoodistas.com
- José María Toro de @bloghedonista https://bloghedonista.com
- April de @AprilsKitch http://aprilskitch.blogspot.com.es
- Anna y Jordi de @retallsdecuina http://www.retallsdecuina.cat
- Alicia @alixmaravillas colaboradora de @amigastronomiks http://www.amigastronomicas.com
- Isa @isadarna de http://recetasysonrisas.blogspot.com.es
- Adriana de @thesugarpalace http://tienda.thesugarpalace.com
- Marisa @marisaoliverpr de https://gastronomiayociobarcelona.wordpress.com
- Alberto de @kykeonblog https://kykeonblog.com/blog/
- Nuria Nicolau de @abueladigital http://www.abueladigital.com
- i jo, la Montse femcuinetes, comandats per la Luisa Ramos de Baco y Boca, hem preparat amb la carbassa i el tomàquet, els dos ingredients protagonistes d'enguany i uns quants productes més, tot una colla de plats, a quin millor!
Alguns plats que vam fer:
Estofat de carbassa i tomàquet
Ingredients:
- costella de porc
- carn de vedella per a estofar
- carbassa
- un parell de cebes
- tomàquet
- vi ranci
- sal, #OOVE i pebre negra
Preparació:
- La carn l'he posat salpebrada, amb les cebes i un bon raig de vi ranci, tota la nit al forn a uns 90 º
- Pel matí l'he posat a estofar en una cocotte amb els tomàquets pelats i tallats en dos.
- A mitja cocció he afegit una mica de carbassa. A foc baixet ha anat fent xup-xup una bona estona. Quan la carn de la costella es separa de l'os vol dir que ja està.
Foto de família |
Quin plat mès bo.... i com míagraden els estofadets! ho vam pasar molt i molt be! Petons
ResponEliminaGràcies guapa
EliminaMoltes gràcies Montse. El més important és que ho passéssiu bé i que, sobre tot, ens regalis aquesta gran recepta!
ResponEliminasuper bé.
EliminaGràcies per convidar-me.
Fins aviat.