El peix cru en forma de sashimmi és un dels meus plats preferits. Això de menjar sense coure però, ve de lluny quan viviem a París, la tieta de França, de la que ja us n'he parlat en altres entrades feia bistec haché, i jo me'n feia un tip.
Avui preparo una senzilla amanida de tomàquet i salmó marinat amb oli d'oliva, algunes herbetes mediterrànies i crema d'avet.
Ingredients:
Ingredients:
- Tomàquet Cor de Bou
- Tomàquets cherri
- Una ceba tendra tallada a rodelles
- Salmó fresc ultracongelat
- Romaní
- Farigola
- Sal blava Persa
- #OOVE
- Crema d'avet Lagrimus Barida
Preparació:
- Posarem el salmó descongelat a marinar tota la nit amb sal, oli d'oliva, romaní, farigola i crema d'avet.
- Tallem el salmó a dauets.
- Tallarem els cherri per la meitat i el cor de bou a talls.
- Tallem la ceba a rodelles.
- Amanim amb sal, oli i crema d'avet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada