Pàgines

diumenge, 24 de juliol del 2016

ESGARRAET A LA CARTA

Avui recordant quan vivia a Alfafar he volgut fer un esgarraet, que és un plat per menjar a l'estiu i si hi suques un bon pa, no cal que mengis res més. 

Ingredients:
  • Pebrot vermell
  • Ceba tendra
  • Una cabeça d'alls
  • Morro de bacallà esqueixat, d'aquí ve el nom d'esqueixar o esgarrar el bacallà i el pebrot
  • Olives negres
  • Un bon oli d'oliva verge extra 
  • Sal de la Camargue 
Preparació:
  1. Escalivar el pebrot, la ceba tendra i els alls, si ho podeu fer a la brasa millor, sino al forn també queda bé. Ho deixeu refredar i ho peleu.
  2. Esqueixeu el bacallà.
  3. En un plat poseu el bacallà, esgarreu el pebrot, feu petit uns quans alls i talleu la ceba en dos (li traieu la primera capa)
  4. Saleu per sobre.
  5. Amaniu amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
  6. Escampeu un bon grapat d'olives negres.




1 comentari:


  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    ResponElimina