Pàgines

divendres, 23 de setembre del 2016

POLLASTRE ROSTIT AMB PIQUILLOS


Ingredients:
  • Un pollastre tallat a octaus
  • Una llauna de pebrots del piquillo
  • Quatre tomàquets sense pell
  • Una cabeça d'alls
  • Brou de pollastre 
  • Sal i oli d'oliva
  • Vi ranci o dolç
Preparació:
  • Fregiu el pollastre amb la cabeça d'alls. Salpebreu quan el tombeu.
  • Amb els retallons del pollastre i una pastanaga i un trosset d'api podeu fer una mica de brou o el compreu ja fet.
  • Aneu posant el pollastret fregit en una cassola de ferro colat, afegiu els tomàquets i els fregiu amb el pollastre. 
  • Ratlleu un parell dels alls que heu fet servir per fregir el pollastre.
  • Tireu un bon raig de vi ranci i que evapori l'alcohol.
  • Afegiu un got de brou i que faci xup-xup una mitja hora, Hi podeu afegir una mica més si cal.
  • Poseu-hi els piquillos, tapeu la cassola i que cogui tot junt uns deu o dotze minuts.
  • Marideu el plat amb un brut nature reserva Celler Vell



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada