Ingredients:
- Un pollastre tallat a octaus
- Una llauna de pebrots del piquillo
- Quatre tomàquets sense pell
- Una cabeça d'alls
- Brou de pollastre
- Sal i oli d'oliva
- Vi ranci o dolç
Preparació:
- Fregiu el pollastre amb la cabeça d'alls. Salpebreu quan el tombeu.
- Amb els retallons del pollastre i una pastanaga i un trosset d'api podeu fer una mica de brou o el compreu ja fet.
- Aneu posant el pollastret fregit en una cassola de ferro colat, afegiu els tomàquets i els fregiu amb el pollastre.
- Ratlleu un parell dels alls que heu fet servir per fregir el pollastre.
- Tireu un bon raig de vi ranci i que evapori l'alcohol.
- Afegiu un got de brou i que faci xup-xup una mitja hora, Hi podeu afegir una mica més si cal.
- Poseu-hi els piquillos, tapeu la cassola i que cogui tot junt uns deu o dotze minuts.
- Marideu el plat amb un brut nature reserva Celler Vell
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada