Pàgines

dilluns, 31 d’octubre del 2016

COCA DE MONIATO AMB ESPÈCIES-COCA DE BONIATO CON ESPECIAS

Recepta en català

Ingredients:
  • 4 ous separant clares i rovells
  • 50 grs de sucre glaç i una mica més per a decorar
  • 50 grs de sucre moré
  • 150 grs de farina integral
  • 200 grs de moniato cuit
  • 1 tassa de llet
  • 2 tasses d'oli d'oliva
  • 10 grs de llevat en pols
  • Un polzim de gingebre
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1/2 culleradeta de cardamom mòlt
  • Mantega pel motlle
Preparació:
  1. Feu coure un parell de moniatos al forn o al micro.
  2. Separeu les clares dels rovells.
  3. Munteu les clares amb el sucre glaç a punt de neu.
  4. Barregeu els rovells amb el sucre moré i afegiu la llet, l'oli, la farina i el llevat.
  5. Xafeu el moniatu amb una forquilla i afegiu-lo a la barreja.
  6. Espolvareu amb les espècies i remeneu una mica.
  7. Incorporeu molt a poc a poc amb una espàtula les clares a punt de neu.
  8. Poseu-hi mantega al motlle. Poseu-hi la pasteta.
  9. Enforneu a 170º (ja prescalfat) una mitja hora llarga.
  10. Decoreu amb sucre glaç.



En castellano

Ingredientes:
  • 4 huevos separando claras y yemas
  • 50 grs de azúcar glacé y un poco más para decorar
  • 50 grs de azúcar moreno
  • 150 grs de harina integral
  • 200 grs de boniato cocido
  • 1 taza de leche
  • 2 tazas de aceite de oliva
  • 10 grs de levadura en polvo
  • Una pizca de jengibre en polvo
  • 1 cucharadita de canela
  • 1/2 cucharadita de cardamon molido
  • Mantequilla para el molde
Preparació:
  1. Cocer un par de boniatos en el horno o el micro.
  2. Separar las claras y montar a punto de nieve con el azúcar glacé.
  3. Mezclar las yemas con el azúcar moreno y añadir en este orden, la leche, el aceite, la harina y la levadura.
  4. Chafar el boniato y añadirlo a la mezcla.
  5. Añadir las especias.
  6. Incorporar las claras con cuidado.
  7. poner un poco de mantequilla en el molde, podeia poner un papel para el horno.
  8. Cocer en el horno precalentado a 170º durante media hora aproximadamente.
  9. Decorar con el azúcar glacé


2 comentaris: