Recepta en català
Ingredients:
- Quatre calamars mitjans
- Una ceba de Figueres
- Brou de ceba
- Una copa de Vermouth Cisa
- Sal, farina i oli d'oliva
Preparació:
- Netegeu els calamars i gireu-los.
- Talleu les potetes i les ales a bocins petits i fregiu-ho en una paella amb oli d'oliva.
- Talleu la ceba tan fina que quasi quedi transparent i afegiu-la a la paella. Quan estigui tot cuit ompliu els calamars.
- Enfarineu els calamars per un cantó i fregiu-los en el mateix oli on heu fregit les potes i la ceba.
- Cobriu-ho de brou i que cogui una mitja hora fins que redueixi.
- Afegiu el vermouth i a foc baix espereu que espessi una mica.
- Serviu.
Receta en castellano
Ingredientes:
- Cuatro calamares medianos
- Una cebolla
- Caldo de cebolla
- Una copa de vermut
- Sal, harina y aceite de oliva
Preparación:
- Limpiar los calamares y darles la vuelta.
- Cortar las patas y las alas a trozos muy pequeños y freír en una paella con aceite de oliva.
- Cortar la cebolla finísima y añadirla a la paella. Freírlo todo junto. Rellenar los calamares.
- Pasar los calamares por harina y freírlos en el aceite de freír las patitas y la cebolla.
- Cubrir con el caldo de cebolla y que cueza media hora hasta que reduzca ala mitad.
- Añadir el vermut y bajar el fuego al mínimo y esperar a que espese.
- Servir
Que bons
ResponEliminaGràciessssss.
EliminaPerò perquè no poseu les quantitats exactes doncs vaig fer els calamars amb xocolata a la pedra i hi vaig posar massa xocolata.
ResponEliminaOhhhh, qualsevol dubte....
EliminaGràcies Montse
Quins calamars més bons! I la salseta....mmmmm....per sucar-hi un bon pa!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Gràcies Olga.
EliminaMolts petons.
D'aquí no res cap a Reus!! A tastar vermuts!����
ResponEliminaJa ens hagués agradat...
Elimina