Pàgines

dilluns, 21 de novembre del 2016

RISOTTO DE ROVELLONS I BULL NEGRE


Ingredients:
  • Arròs carnaroli #molíderafelet (80 grs per persona)
  • Panxeta ibèrica tallada a quadradets molt petitons.
  • Un tall de bull negre tallat en juliana
  • Uns quants rovellons picats no gaire petits
  • Ceba tendra
  • Brou lleuger
  • Copa de cava
  • Parmesà, Pecorino i Grana Padano en parts iguals ratllat
Preparació:
  1. En una cassola de ferro fregiu a foc mig la panxeta, que ens farà de greix i dóna molt bon gust.
  2. En l'oli que deixa sofregiu una ceba tendra tallada molt fineta.
  3. Afegiu l'arròs i remeneu bé.
  4. Aneu afegint el brou que tindreu bullint a cullerots, poc a poc i fent patir l'arròs, però sense deixar de remenar (18-20 minuts)
  5. Quan passin uns deu minuts afegiu els rovellons.
  6. Poseu-hi el cava.
  7. Poseu el bull negre quan gairebé l'arròs estigui fet i remeneu amb compte.
  8. Lligueu amb la barreixa de formatges ratllats.


2 comentaris:

  1. Pintaza aquest risotto.... bona idea el toc de la panxeta que deu donar un sabor concret i molt bo al risotto.

    ResponElimina