Pàgines

dissabte, 24 de desembre del 2016

PASTÍS DE MATÓ



Ingredients per fer la base: 

  • 60 grs de farina blanca 
  • 60 grs de maicena 
  • 50 grs de sucre blanc 
  • 50 grs de sucre glas 
  • 50 grs de mantega fosa 
  • 50 grs de mató 
  • Un polzim de sal 

Ingredients per fer la crema de mató:

  • 425 grs de mató 
  • 100 grs de sucre 
  • Dos ous 
  • Mitja copa d'anís de taronja 

Preparació:
  1. Escalfeu el forn a 180º 
  2. Barregeu tots els ingredients per a fer la base, si teniu un robot de cuina millor, us quedarà amb una textura de pomada, ho poseu en un motlle de silicona i ho enforneu a 180º uns deu minuts. 
  3. Mentre barregeu els ingredients per a fer la crema de mató. Us ha de quedar homogènia i fineta. 
  4. Traieu la base del forn, amb compte de no cremar-vos i aboqueu la crema. Ho torneu al forn, ara a 150º i el deixeu uns 25 minuts. 
  5. Deixeu-ho refredar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada