Ingredients per la salsa:
- Una ceba vermella
- Mig pebrot vermell Ramiro
- Dos alls
- Quatre tomacons
- Brou
Ingredients pels espagueti:
- 80 grs d'espagueti per persona
- Aigua per bullir-los
- Sal
Ingredients per les mandonguilles:
- 200 grs de carn picada de vedella
- 200 grs de carn picada de porc
- Un ou
- Farina de galeta
- Farina blanca
- Oli d'oliva per fregir-les
- Sal i una cullerada de Ras-el-hanout
Preparació:
- Piqueu la ceba vermella i sofregiu-la en oli d'oliva. A mig coure afegiu el pebrot Ramiro tallat.
- Ratlleu els alls i afegiu-los.
- Afegiu els tomacons sense pell ni llavors i sofregiu-ho tot junt.
- Mentre prepareu les mandonguilles com de costum, barreixant les dues carns, l'ou i una mica de farina de galeta i afegint una cullerada de Ras-el-hanout a la barreixa. Enfarineu-les i fregiu-les en abundant oli d'oliva. Afegiu-les a la salsa, cobriu amb brou i que cogui mitja hora llarga.
- Prepareu la pasta, bullint-la en força aigua amb sal. L'escorreu i la serviu amb la salsa i les mandonguilles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada