Ingredients:
- 4 talls de morro de bacallà desalat
- 25 grs de panses
- 25 grs de pinyons
- 1 copeta de moscatell o vi dolç
- 2 manats d'espinacs
- 1 ceba tallada fineta
- 1 all
- Farina blanca
- Oli d'oliva i sal
Preparació:
- Posem les panses i els pinyons a remullar una bona estona en vi dolç.
- Enfarinem i fregim el bacallà en abundant oli d'oliva i el reservem.
- Bullim les fulles d'espinacs i les deixem en un sedàs perquè quedin ben escorregudes.
- En el mateix oli que colarem fregim la ceba amb una punteta de sal a foc molt baix.
- Afegim les panses i els pinyons ben escorreguts.
- Afegim les espinacs i fem un parell de voltes amb una cullera de fusta.
- Posem el bacallà a la paella on hem fet els espinacs i que cogui tot junt uns cinc minuts, podem afegir una miqueta d'aigua de bullir els espinacs.
- Piquem l'all i l'afegim per sobre, tapem i apaguem el foc.
En castellano
Ingredientes:
- 4 trozos de morro de bacalao desalados
- 25 grs de pasas
- 25 grs de piñones
- Una copita de moscatel
- 2 manojos de espinacas
- 1 cebolla
- 1 ajo
- Harina
- Aceite de oliva i sal
Preparación:
- Ponemos las pasas y los piñones a remojar un buen rato en vino dulce.
- Enharinamos y freímos el bacalao en abundante aceite de oliva y lo reservamos.
- Hervimos las hojas de espinacas y las dejamos en un colador para que queden bien escurridas.
- En el mismo aceite colado, freímos la cebolla con un poco de sal a fuego muy bajo.
- Añadimos las pasas y los piñones bien escurridos.
- Añadimos las espinacas y le damos un par de vueltas con una cuchara de madera.
- Ponemos el bacalao en la sartén donde hemos hecho las espinacas y que cueza todo junto unos cinco minutos, podemos añadir un poco de agua de hervir las espinacas.
- Picamos el ajo y la añadimos por encima, tapamos y apagamos el fuego.
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