Pàgines

divendres, 28 d’abril del 2017

CASSOLETA DE CONILL I GAMBES AMB PATATES I BOLETS


Ingredients:
  • 1 conill tallat a trossos
  • 8 gambes 
  • 3 alls
  • 3 tomacons
  • 1/2 copeta de vi ranci
  • 1/2 copeta de vi dolç
  • 1 got de brou de carn
  • Bolets variats (ceps i moixernons secs que he deixat rehidratar)
  • 3 o 4 patates
  • Un grapat d'olives negres d'Aragó
  • Per la picada: una llesqueta de pa torrat, all i julivert
Preparació:
  1. En una cassola de fang feu un sofregit amb els alls, els tomacons, el vi ranci i el vi dolç.
  2. Mentrestant enfarineu el conill i fregiu-lo en un paella. 
  3. Quan el sofregit estigui fet, ha de quedar com una melmelada, afegiu els talls de conill i el got de brou. ho feu bullir a foc alegre una mitja hora.
  4. Afegiu els bolets que poden ser frescos, si és temporada, o secs i rehidratats. Poseu-hi també l'aigua on els heu remullat, colada.
  5. Tireu a la cassola les olives negres.
  6. Esqueixeu les patates i afegiu-les també. Han de coure uns 20 minuts.
  7. Les gambes les podeu fregir en una paella amb una mica d'oli i afegir-les cap el final o bé posar-les en cru a la cassola uns 7 o 8 minuts abans d'apagar el foc.
  8. Quan faltin 5 minuts per apagar el foc, afegiu la picada barreixada amb una mica del brou de la cassola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada