- 4 ous
- 200 grs de panela
- 200 grs de farina integral
- 50 grs de cacao en pols
- 1 tasseta de llet
- 3 tassetes d'oli d'oliva
- 1/2 tasseta de licor d'anís de taronja
- 1 sobre de llevat
- 1 culleradeta de mantega pel motlle
Preparació:
- Escalfeu el forn a 180º
- Barregeu els ous i la panela.
- Afegiu la llet, l'oli i l'anís en aquest ordre.
- Barregeu la farina, el cacao i el llevat i ho aneu afegint a la barreixa anterior, si ho passeu-ho per un sedàs, no gaire fí, us quedarà més esponjós.
- Mantegueu el motlle, afegiu la barreixa i poseu-lo al forn a 180º uns 45 minuts.
Coca de Chocolate
Ingredientes:
- 4 huevos
- 200 grs de panela o azúcar de caña integral
- 200 grs de harina integral
- 50 grs de cacao en polvo
- 1 tacita de leche
- 3 tacitas de aceite de oliva
- 1/2 tacita de anís de naranja
- 1 sobre de levadura
- 1 cucharadita de mantequilla para el molde
Peparación:
- Calentar el horno a 180º
- Mezclar los huevos y la panela.
- Añadir la leche, el aceite y el anís.
- Mezclar la harina, el cacao y la levadura y añadirlo a la mezcla anterior haciéndolo pasar por un colador no muy fino y así quedará más esponjoso.
- Poner la mantequilla en el molde, añadir la mezcla y ponerlo en el horno unos 45 minutos a 180º
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada