Pàgines

dimecres, 26 d’abril del 2017

COCA DE XOCOLATA-COCA DE CHOCOLATE



Coca de xocolata


Ingredients:
  • 4 ous
  • 200 grs de panela
  • 200 grs de farina integral
  • 50 grs de cacao en pols
  • 1 tasseta de llet
  • 3 tassetes d'oli d'oliva
  • 1/2 tasseta de licor d'anís de taronja
  • 1 sobre de llevat
  • 1 culleradeta de mantega pel motlle
Preparació:
  1. Escalfeu el forn a 180º
  2. Barregeu els ous i la panela.
  3. Afegiu la llet, l'oli i l'anís en aquest ordre.
  4. Barregeu la farina, el cacao i el llevat i ho aneu afegint a la barreixa anterior, si ho passeu-ho per un sedàs, no gaire fí, us quedarà més esponjós.
  5. Mantegueu el motlle, afegiu la barreixa i poseu-lo al forn a 180º uns 45 minuts.

Coca de Chocolate


Ingredientes:
  • 4 huevos
  • 200 grs de panela o azúcar de caña integral
  • 200 grs de harina integral
  • 50 grs de cacao en polvo
  • 1 tacita de leche
  • 3 tacitas de aceite de oliva
  • 1/2 tacita de anís de naranja
  • 1 sobre de levadura
  • 1 cucharadita de mantequilla para el molde
Peparación:
  1. Calentar el horno a 180º
  2. Mezclar los huevos y la panela.
  3. Añadir la leche, el aceite y el anís.
  4. Mezclar la harina, el cacao y la levadura y añadirlo a la mezcla anterior haciéndolo pasar por un colador no muy fino y así quedará más esponjoso.
  5. Poner la mantequilla en el molde, añadir la mezcla y ponerlo en el horno unos 45 minutos a 180º


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada