Dimarts passat dia 16 va tenir lloc a l'Auditori Torre Banc Sabadell, la roda de premsa de presentació del Vijazz Penedès que enguany celebrarà l'11a edició els dies 7, 8 i 9 de juliol a Vilafranca del Penedès
Aquest any comptarà amb quatre
caps de cartell de talla indiscutible que actuaran a l'escenari de la Plaça de Jaume I, de manera gratuita, i així ens ho van anunciar Pere Pons, director artístic del Banc
Sabadell Vijazz Penedès; Joan Tarrada, president de Tastavins Penedès; Pere
Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès, i Lluís Buil,
sots-director general i director territorial Catalunya del Banc Sabadell.
El conjunt format per Vincent Herring, Jon Faddis, Jeremy Pelt, Eric
Alexander, James Carter i Steve Turre serà l’encarregat d’inaugurar el
Festival el divendres 7 de juliol amb l’espectacle "Jazz -The Story.
Celebrating 100 years of jazz recording"
El
dissabte 8 de juliol podrem gaudir de dos concerts, el del gran trompetista Christian Scott
aTunde Adjuah, que fa conviure els registres clàssics del gènere amb les
sonoritats del hip hop i les seves derivades més urbanes i elèctriques, i The JB’s James Brown Original Band. Tretze
músics que sota la direcció del trombonista Tyrone Jefferson, un dels
artífexs de l’espectacular so de la banda de soul i funk més brillant del món,
oferiran el repertori íntegre dels concerts de James Brown.
Dianne Reeves, guanyadora de cinc premis Grammy i considerada la millor
vocalista de jazz de l’actualitat, tancarà el Festival diumenge 9 de juliol a les 22,00h.
A la ja
tradicional Fira de vins i caves hi participaran més de 40 cellers de la DO Penedès i de la DO Cava que oferiran els seus millors productes. Els 26 tastos i maridatges tindran lloc a la Sala de Tast
Ametller Origen i a la Sala de Tast TR3SC, a la Rambla de Sant
Francesc.
I per amanir-ho avui us preparo una recepta amb Gall Negre del Penedès, espero que us agradi.
Pastís de gall negre del Penedès amb bolets de primavera
Ingredients:
- 4 cuixes desosades de gall negre
- 1 ceba grossa
- 4 alls
- 4 tomàquets
- Un grapats de bolets de primavera (carreretes o moixernons)
- 1 copa de vi negre DO Penedès
- Oli d'oliva, sal i pebre negra
- 1 quilo de patates
- Crema de llet i mantega
- Farina de galeta
Preparació:
- Rostiu les cuixes de gall negre amb els alls, la ceba tallada a trossos, el tomàquet sense pell i la copa de vi, una hora.
- Afegiu els bolets tallats a bocins i deixeu-ho tot junt uns 20 minuts més. Deixeu-ho refredar. Piqueu-ho tot junt amb un ganivet i reserveu.
- Mentrestant bulliu les patates amb la pell amb aigua i una culleradeta de sal. Peleu-les un cop fredes i feu-ne un puré (millor amb un passapuré) amb un bon raig de crema de llet i una cullerada sopera de mantega.
- Disposeu en una safata de forn una capa de puré de patata, una de rostit de gall negre i una altra de puré. Cobriu amb una mica de farina de galeta i un parell de boletes de mantega i gratineu.
- Serviu amb el mateix vi negre DO Penedès que heu fet servir per cuinar.
Quina recepta mes bona
ResponEliminaGràcies guapos.
EliminaMolts petons.