diumenge, 22 de febrer del 2015

SUQUET DE BACALLÀ I GAMBES



Ingredients:

2 alls
mig pebrot
2 o 3 tomàtigues
1 pataca per persona
1 tall de bacallà (penca) per persona
3 o 4 gambes per persona
oli d’oliva, sal
vi dolç


Femcuinetes:

1-Fregim en una cassola de ferro colat, els alls laminats i vigilem que no es cremin.
2-Afegim el pebrot tallat a trossets i esperem uns minuts.
3-Posem els tomàquets  tallats en 2 i boca avall. Quan estan fregidets podem retirar la pell sencera. Ara la copeta de vi dolç i que redueixi.
4-Afegim les pataques esqueixades i les cobrim d’aigua, ara hi poso 6 o 8 caps de gamba que fan bon suc. Que cogui tot junt 15 minuts.
5-Quan falten 5 minuts afegim el bacallà i les gambes.
6- Retiro els caps.



Es pot posar una picada d’all i julivert.








2 comentaris:

  1. Ens hem aficionat als suquets eh? jejejej com sempre espectacular Montse! una abraçada guapa!

    ResponElimina