dilluns, 16 de maig del 2016

AMANIDA DE TOMÀQUET I SALMÓ MARINAT



El peix cru en forma de sashimmi és un dels meus plats preferits. Això de menjar sense coure però, ve de lluny quan viviem a París, la tieta de França, de la que ja us n'he parlat en altres entrades feia bistec haché, i jo me'n feia un tip.

Avui preparo una senzilla amanida de tomàquet i salmó marinat amb oli d'oliva, algunes herbetes mediterrànies i crema d'avet.




Ingredients:
  • Tomàquet Cor de Bou
  • Tomàquets cherri
  • Una ceba tendra tallada a rodelles
  • Salmó fresc ultracongelat
  • Romaní
  • Farigola
  • Sal blava Persa
  • #OOVE
  • Crema d'avet Lagrimus Barida
Preparació:
  1. Posarem el salmó descongelat a marinar tota la nit amb sal, oli d'oliva, romaní, farigola i crema d'avet.
  2. Tallem el salmó a dauets.
  3. Tallarem els cherri per la meitat i el cor de bou a talls.
  4. Tallem la ceba a rodelles.
  5. Amanim amb sal, oli i crema d'avet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada