Ingredients:
- 20 plaques de canelons
- Parmesà ratllat
- Pecorino ratllat
- 1/2 pollastre de pagés
- 1/4 kg de carn de porc
- 1 llesca de pa de pagés tallat gruixut (molla)
- 1 copeta de vi ranci
- 1 copeta de conyac
- llet
- 3 tomatas
- 3 grans d'all
- 1 ceba de Figueres
- 1 puerro picat
- 1 pastanaga
- oli, sal i pebre negra
- 1 litre de llet
- 75 grs mantega
- 60 grs farina
Preparació:
- Rostiu el pollastre salpebrat en oli d’oliva, tallat a octaus. Quan estigui una mica torrat afegiu la carn de porc. ( 30 minuts)
- Afegiu la ceba i els alls (10 minuts)
- Incorporeu la tomata pelada i sense llavors i que cogui tot junt fins que no quedi aigua de les tomatas.
- Tireu el vi i el conyac i que evapori.
- Tapeu, baixeu el foc i que faci xup-xup fins que la carn estigui toveta (uns tres quarts)
- Un cop cuita, desosseu-la i reserveu-la juntament amb les verdures.
- Afegiu aigua als ossos (cobriu) i reduïu a la meitat ( textura de salsa). Desgreixeu.
- Piqueu la carn i afegiu la molla de pa remullada en la llet i una mica del suc de cocció.
- Feu la beixamel.
- Bulliu les plaques de canelons.
- Farciu els canelons.
- Aboqueu per sobre la beixamel, els formatges ratllats i gratineu.
- A l’hora de servir afegiu amb una mica de suc de rostit.
Hummmm que bo
ResponEliminaGràcies guapos.
EliminaPetons
Bonisims! jo els faig cuasi iguals pero el suc del rostit no ni poso, pero els fare iguals que la recepte, segur que son molt bons. Gracies
ResponEliminaQueden molt bons Mª Teresa.
EliminaAbraçada
Quina pinta més bona!
ResponElimina