Pastís de prèssec
Ingredients:
- 3 ous, separant clares i vermells
- 100 grs de sucre
- 1/2 got de llet
- 1 got d'oli d'oliva verge extra
- 125 grs de farina
- 1 sobre de llevat
- Prèssecs ben madurs
- Sucre llustre per decorar
Preparació:
- Monteu les clares a punt de neu i reserveu.
- Barregeu els rovells amb el sucre fins que quedi una pasta molt fineta quasi blanca
- Afegiu la llet i mentre seguiu remenant.
- Afegiu l'OOVE.
- La farina i el llevat ho podeu afegir junt, passeu per un sedàs i així agafa aire i queda més esponjòs.
- Incorporeu les clares suaument.
- Enmotlleu, Peleu la fruita i afegiu-la per sobre.
- Poseu al forn preescalfat, durant 35 minuts a 175º
- Quan es refredi, decoreu amb sucre llustre.
En castellano:
Ingredientes:
- 3 huevos separando claras y yemas
- 100 grs de azúcar
- 1/2 vaso de leche
- 1 vaso de AOVE
- 125 grs de harina
- 1 sobre de levadura
- Melocotones bien maduros
- Azúcar glacé para decorar
Preparación:
- Montar las claras a punto de nieve y reservar.
- Mezclar las yemas con el azúcar hasta que quede una pasta casi blanca.
- Añadir la leche.
- Añadir el aceite sin dejar de mezclar.
- Incorporar la harina y la levadura tamizándolo para que coja aire y quede más esponjoso.
- Añadir las claras muy suavemente.
- Poner en un molde.
- Pelar la fruta, partirla en dos y añadirla.
- Poner en el horno precalentado a 175º durante 35 minutos.
- Cuando se enfrie desenmoldar y decorar con el azúcar glacé.
Una recepta bonissima
ResponEliminaGracias
EliminaBesos
jo en vull un trosset!!!!!!
ResponEliminaT'esperooooo
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