Pàgines

dijous, 7 de juliol del 2016

COCA



Per a berenar aquesta és una senzilla coca que em va ensenyar a fer la tieta Teresina, quan jo era ben petita, es fa en un no res i així saps el que menges.

Ingredients:
  • 3 ous
  • 3 mides de sucre roig
  • 1 mida de llet
  • 1 mida d'AOVE
  • 3 mides de farina integral
  • 1/2 mida de Grand Marnier o anís
  • 1 sobre de llevat
  • Matafaluga
Preneu com a mida un got.

Preparació:
  1. Escalfeu el forn a 180 º
  2. Barregeu els ous i el sucre amb varetes, si és elèctrica millor.
  3. Afegiu la llet.
  4. Afegiu l'oli i el licor.
  5. Barreigeu la farina amb el llevat i l'aneu afegint poc a poc sense deixar de remenar.
  6. Poseu-hi una mica de matafaluga o un altre aromatitzant que us agradi.
  7. Ho poseu en un motlle rectangular, hi podeu posar paper de forn. Ha de coure una mitja hora llarga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada