Per a berenar aquesta és una senzilla coca que em va ensenyar a fer la tieta Teresina, quan jo era ben petita, es fa en un no res i així saps el que menges.
Ingredients:
- 3 ous
- 3 mides de sucre roig
- 1 mida de llet
- 1 mida d'AOVE
- 3 mides de farina integral
- 1/2 mida de Grand Marnier o anís
- 1 sobre de llevat
- Matafaluga
Preneu com a mida un got.
Preparació:
- Escalfeu el forn a 180 º
- Barregeu els ous i el sucre amb varetes, si és elèctrica millor.
- Afegiu la llet.
- Afegiu l'oli i el licor.
- Barreigeu la farina amb el llevat i l'aneu afegint poc a poc sense deixar de remenar.
- Poseu-hi una mica de matafaluga o un altre aromatitzant que us agradi.
- Ho poseu en un motlle rectangular, hi podeu posar paper de forn. Ha de coure una mitja hora llarga.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada