Aquest plat el vaig fer el Nadal 2014, pero amb en Josep Casquet de Caldos Aneto, el vam trobar molt adient per a presentar el nou producte que sortirà a la venda aquest proper nadal, es tracta d'un brou de marisc i peix de roca. L'he cuinat en directe a la fira Barcelona Degusta.
Mar i muntanya reial
Ingredients:- 4 cuixes de pollastre de pagès
- 4 escamarlans gegants
- 2 cues de llagosta
- 12 cloïsses
- Pinyons, dàtils i prunes
- Vi dolç de Banyuls
- Brou de pollastre Aneto
- Brou de marisc i peix de roca Aneto
- Oli d'oliva, sal i pebre
- 1 all
- 2 tomàquets
Preparació:
- Fregim les cuixes de pollastre salpebrades i enfarinades i les reservem.
- Obrim les cloïsses en oli, ratllem 1 all, ratllem els tomàquets i ho sofregim lleugerament tot junt. Afegim una copeta de vi dolç de Banyuls i esperem que evapori l'alcohol.
- Afegim el brou de pollastre Aneto, el de marisc i peix de roca Aneto i les cuixes i ho fem coure uns 30 minuts.
- Incorporem en aquest ordre: la llagosta, en cru o previament marcada a la paella, els escamarlans, els dàtils, les prunes i els pinyons. Ha de coure tot junt uns 10 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada