dissabte, 28 de maig de 2016

PASTÍS DE PASTANAGA




Ingredients:

  • Tres ous
  • 120 grs de sucre moré
  • Dos tassetes d'oli d'oliva verge extra
  • Quatre pastanagues
  • 150 grs de farina integral
  • Un sobre de llevat
  • 1/2 culleradeta de canyella
  • Un polzim de nou moscada
  • Sal



Elaboració:
  1. Enceneu el forn a 200º
  2. Barreixeu els ous i el sucre fins que quedin molt integrats.
  3. Afegiu les dos tassetes d'oli #molífariner.
  4. Peleu i ratlleu les pastanagues. Afegiu-les.
  5. Aneu barreixant i afegint la farina amb el llevat sense deixar de remenar.
  6. Aromatitzeu amb la canyella i la nou moscada, però podeu posar també cardamom, vainilla i pebre negra.
  7. Un polzim de sal.
  8. Enmotlleu i al forn durant 30 minuts a 175º
  9. Decoreu amb sucre glaç o xocolata en pols.


2 comentaris: