Amb aquest plat em presento al 3er concurs de blogaires de la revista CUINA i en sóc finalista.
Ingredients per a 2 persones:
- 200 grs de pernil cuit La Selva
- 2 ous
- Farina de galeta
- Farina blanca
Pel sofregit: 1 ceba tendra, 1 all, 3 tomàquets sense pell ni llavors, 1 canonet de canyella, vi dolç o ranci, 150 grs de prunes sense pinyol, 50 grs de pinyons.
Femcuinetes:
Femcuinetes:
Per a fer les mandonguilles he passat el pernil per una picadora domèstica, l'he afegit els ous i una mica de farina de galeta i he fet boletes amb les mans. Queden tovetes, així que s'ha d'anar en compte. Enfarinades per sellar-les i fregidetes en oli d'oliva.
El sofregit....d'allò més tradicional. La ceba trinxada, a mitja cocció afegim l'all, un poc més tard la tomata, el canonet de canyella i quan el sofregit estigui sec, molt sec, el vi bo. Les prunes...els pinyons...volta i volta i les mandonguilles, res poqueta estona. Ho deixem reposar perquè les mandonguilles agafin el gust del sofregit.
Molt bona proposta, Montse!! Ens veiem a Manlleu! Petons
ResponEliminaGràcies Marina. Fins dissabte. Abraçada
Elimina