diumenge, 15 de febrer de 2015

DAUETS DE BACALLA ARREBOSSATS AMB PATATES CHIPS I MOJO D’ALL


Ingredients:
1 tall de morro de bacallà per persona tallat a dauets
parmesà ratllat
ou
panko
oli d’oliva
1 patata per persona

Pel mojo: 50 cc d’oli d’oliva, 10 grs d’avellanes, 10 grs d’ametlles, 2 alls, 50 grs de pebrot escalivat, 50 grs de tomàquets secs rehidratats en oli d’oliva i un polsim de sal. 





FEMCUINETES

Tallem el bacallà a daus i el sequem bé. Posem una paella amb força oli d’oliva, passem el bacallà primer per formatge Parmesà ratllat, desprès per ou batut i per últim pel panko…. i a la paella.
Quan estigui fregidet pels 4 cantons, el poseu en un paper de cuina i així s’absorbirà l’oli sobrant.

Talleu les patates amb una mandolina i les fregiu en abundant oli d’oliva. Que agafin forma de niu. Saleu-les una mica.

Per a fer el mojo ho poseu tot en un got alt i ho passeu pel braç elèctric, si us queda molt espès afegiu una punteta d’aigua. No cal que quedi massa fi.



EMPLATEU




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada