diumenge, 20 de desembre del 2015

CANALONS DE POLLASTRE DE PAGÈS I POMA GOLDEN


  • Rostiu un pollastre de pagès a octaus amb una ceba, dos tomàquets i una cabeça d'alls en una cassola de fang o ferro colat. Afegiu una copeta de vi ranci i que evapori.
  • Quan estigui torradet afegiu un brou de pollastre fins a cobrir i que cogui una hora.
  • Peleu tres o quatre pomes golden i fregiu-les amb mantega i mel, afegiu-les al pollastre quan faltin uns 10 minuts per apagar el foc.
  • Separeu el pollastre i les pomes, afegiu aigua al rostit i deixeu reduir una hora.
  • Desoseu el pollastre i trinxeu-lo amb les pomes. El poseu en una paella amb 2 cullerades soperes de farina i tota la llet que accepti fins a fer la pasta per farcir els canalons.
  • Bulliu les plaques dels canalons, ja sabeu, conteu de l'1 al 10 entre placa i placa i així no s'enganxen entre elles. Refredeu-les sota l'aixeta i poseu-les en un drap net sobre el marbre.
  • Feu una beixamel amb 70 grs de mantega, 70 grs de farina integral i llet sencera. 
  • Farciu els canalons, disposeu-los en una safata de forn i cobriu-los amb la beixamel i una mica de formatge suau de llet de vaca crua.
  • Gratineu.
  • Coleu el suc del rostit i banyeu els canalons per sobre.


4 comentaris:

  1. MMmmmmmmm.....m'agrada la proposta d'afegir maçana! Que bons!
    Petonets i bona setmana, Montse!
    Olga

    ResponElimina
  2. Madre mía como deben estar esos canelones.
    Me encanta como los haces.
    Disfruta mucho estos días y mis mejores deseos para ti y los tuyos.
    Un besazo preciosa.

    ResponElimina