Recepta en català
Ingredients:
- 300 grs de costelló de porc tallat a trossos
- Una sípia amb la salsa
- 400 grs d'arròs bomba
- Un pebrot vermell
- Un pebrot verd de fregir
- Dos alls picats
- Dos tomàquets pelats
- Julivert
- Safrà
- Vi ranci
- Aigua
- Oli d'oliva
- sal
Preparació:
- Fregiu el costelló en una olla de ferro colat a foc fort però que no es cremi.
- Afegiu la sípia tallada petita.
- Talleu els dos pebrots molt petitons i afegiu-los.
- Piqueu un all i afegiu-lo. Tot seguit els tomàquets i que perdin tota l'aigua.
- Afegiu el safrà.
- Poseu una copeta de vi ranci i que evapori l'alcohol.
- Afegiu un litre d'aigua i quan bulli, tireu l'arròs en cascada. Ha de bullir uns 18 minuts.
- Quan faltin uns cinc minuts afegiu una picada d'all i julivert i una cullerada de la salsa de la sípia.
En castellano
Ingredientes para 4 personas:
- 300 grs de costilla de cerdo cortada a trozos
- Una sepia con su salsa
- 400 grs de arroz bomba
- Un pimiento rojo
- Un pimiento verde
- Dos ajos picados
- Dos tomates pelados
- Perejil
- Azafrán
- Vino rancio
- Agua
- Aceite de oliva
- Sal
Preparación:
- Freír la costilla a fuego vivo pero que no se queme.
- Añadir la sepia cortada pequeña.
- Cortar los dos pimientos muy pequeñitos y añadir.
- Añadir el ajo picado y los tomates. Freír hasta que los tomates pierdan toda el agua y quede bien caramelizado.
- Añadir el azafrán.
- Poner la media copa de vino rancio y que evapore el alcohol.
- Añadir un litro de agua y cuando hierva tirar el arroz en cascada (18 minutos)
- Cuando falten cinco minutos añadir la picada de ajo y perejil y una cucharada de la salsa de la sepia.
M'encanten tots els arrossos que ens proposes, Montse! Aquest ha de ser molt booooooo!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Gràcies Olga.
EliminaMolts petons.
Molt bó, proveu de ferlo os agradará
ResponElimina