dimecres, 10 d’agost de 2016

ARRÒS AMB COSTELLÓ I SÍPIA


Ingredients:
  • 300 grs de costelló de porc tallat a trossos
  • Una sípia amb la salsa
  • 400 grs d'arròs bomba
  • Un pebrot vermell
  • Un pebrot verd de fregir
  • Dos alls picats
  • Dos tomàquets pelats
  • Julivert
  • Safrà
  • Vi ranci
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • sal
Preparació:
  1. Fregiu el costelló en una olla de ferro colat a foc fort però que no es cremi.
  2. Afegiu la sípia tallada petita.
  3. Talleu els dos pebrots molt petitons i afegiu-los. 
  4. Piqueu un all i afegiu-lo. Tot seguit els tomàquets i que perdin tota l'aigua.
  5. Afegiu el safrà.
  6. Poseu una copeta de vi ranci i que evapori l'alcohol.
  7. Afegiu un litre d'aigua i quan bulli, tireu l'arròs en cascada. Ha de bullir uns 18 minuts.
  8. Quan faltin uns cinc minuts afegiu una picada d'all i julivert i una cullerada de la salsa de la sípia.


En castellano

Ingredientes para 4 personas:
  • 300 grs de costilla de cerdo cortada a trozos
  • Una sepia con su salsa
  • 400 grs de arroz bomba
  • Un pimiento rojo
  • Un pimiento verde
  • Dos ajos picados
  • Dos tomates pelados
  • Perejil
  • Azafrán
  • Vino rancio
  • Agua 
  • Aceite de oliva
  • Sal

Preparación:
  1. Freír la costilla a fuego vivo pero que no se queme.
  2. Añadir la sepia cortada pequeña.
  3. Cortar los dos pimientos muy pequeñitos y añadir.
  4. Añadir el ajo picado y los tomates. Freír hasta que los tomates pierdan toda el agua y quede bien caramelizado.
  5. Añadir el azafrán.
  6. Poner la media copa de vino rancio y que evapore el alcohol.
  7. Añadir un litro de agua y cuando hierva tirar el arroz en cascada (18 minutos)
  8. Cuando falten cinco minutos añadir la picada de ajo y perejil y una cucharada de la salsa de la sepia.



2 comentaris:

  1. M'encanten tots els arrossos que ens proposes, Montse! Aquest ha de ser molt booooooo!
    Petonets,
    Olga

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