diumenge, 24 de juliol de 2016

ESGARRAET A LA CARTA

Comencen les merescudes i esperades vacances, per molt que m'agrada cuinar, haver de fer caaaada dia tres plats diferents...
Txe, que pesaos!

Avui recordant quan vivia a Alfafar he volgut fer un esgarraet, que és un plat per a menjar l'estiu i si hi suques un bon pa, no cal que mengis res més. 

Ingredients:
  • Pebrot vermell
  • Ceba tendra
  • Una cabeça d'alls
  • Morro de bacallà esqueixat, d'aquí ve el nom d'esqueixar o esgarrar el bacallà i el pebrot
  • Olives negres
  • Un bon oli d'oliva verge extra 
  • Sal de Camargue
Preparació:
  1. Escalivar el pebrot, la ceba tendra i els alls, si ho podeu fer a la brasa millor, sino al forn també queda bé. Ho deixeu refredar i ho peleu.
  2. Esqueixeu el bacallà.
  3. En un plat poseu el bacallà, esgarreu el pebrot, feu petit uns quans alls i talleu la ceba en dos (li traieu la primera capa)
  4. Saleu per sobre
  5. Amaniu amb un bon raig d'oli
  6. Decoreu amb les olives





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada