dimarts, 8 de desembre del 2015

TAGINE DE POLLASTRE AMB POMA I MEL




Ingredients:
  • 1 pollastre tallat a octaus.
  • 1 cabeça d'alls.
  • 1 tomàquet.
  • 1 albergínia.
  • 1 poma.
  • mel.
  • mantega.
  • sal, oli d'oliva, canonets de canyella i Ras-el-hanout.
Fem:
  1. En una tagine, sense tapar, posem una mica d'oli i rostim el pollastre a foc viu.
  2. Afegim la cabeça d'alls, el tomàquet pelat, la canyella, el ras i la sal, una mica d'aigua, baixem el foc i tapem la tagine. Haurà de coure 40-50 minuts.
  3. Mentre haurem tallat l'albergínia a rodantxes i la salem, deixant-la reposar en un colador una bona estona, així perd l'amargor i agafa menys oli al fregir-la.
  4. Afegim l'albergínia fregida, quan faltin 20 minuts per acabar la tagine.
  5. Tallem la poma i la courem amb 1 cullerada sopera de mantega i 2 de mel.
  6. Quan faltin 10 minuts per acabar la tagine, afegirem la poma amb la mel.
  7. Ho podem servir amb cuscús o amb arròs blanc.








6 comentaris: