Aquest plat el vaig enviar a la recepta del mes (febrer, 2013) de la revista CUINA, i vaig guanyar un sopar per a 2 persones al restaurant-escola de l'hotel Alimara. Ens van atendre de meravella. Ara fa 2 anys.
A veure si us agrada, és sencilla, tot just començava a publicar en aquest blog i en el Femcuinetes del Faceboock.
Ingredients:
- 1 ceba
- 1 cullerada sopera de mantega
- 1/2 carbassa
- 500 g de musclos amb closca
- 1 culleradeta de cúrcuma
- sal
- oli d’oliva verge extra
Preparació:
- Sofregiu la ceba, tallada petita, amb la mantega i un raig d'oli, perquè no es cremi.
- Afegiu-hi la carbassa, tallada a trossos grans, i una culleradeta de sal, i feu-ho bullir fins que aquesta estigui toveta.
- Obriu els musclos al vapor i traieu-los de les closques (reserveu-los).
- Tritureu la carbassa i afegiu-hi la cúrcuma i els musclos, poseu-ho 5 min a foc baixet i ja ho podeu servir.
I també la van llegir un divendres a Can Basté:
ResponEliminaM'agrada Montse...molt bona!
Ptnts
Glòria
Gràcies Glòria.
EliminaPetons.