dimarts, 28 de febrer de 2017

COCA DE LLANDA

De quan vaig viure en València, per motius de faena, guarde molt bons records. 
De tant en tant hi pense i m'agafa enyorança, sobre tot de la gent que allà vaig conèixer. Sempre me van fer sentir com si estiguera a casa. 
Malahuradament els he perdut la pista...han passat tants anys.
Si algú coneix a la Pepa o al Roca d'Alfafar, doneu-els-hi una abraçada de la meua part.


Hui fem Coca de Llanda




Ingredients:
  • 275 grs de farina blanca o integral
  • 250 grs de sucre blanc o moré
  • 4 ous
  • 2 tassetes d'oli d'oliva
  • 3 tassetes de llet sencera
  • 3 paperets de gasosa (blanc i blau) o un sobre de llevat
  • La pell ratllada d'una llimona
  • 1 culleradeta de canyella
  • Sucre i canyella per a decorar
Preparació:
  1. Calentem el forn a dalt i a baix a 180º
  2. Barregem els ous amb el sucre fins que blanquegin.
  3. Afegim la llet, l'oli i la pell de la llimona ratllada.
  4. Barregem la farina amb els paperets de gasosa i els passem per un sedàs, i ho afegint a poc a poc.
  5. I per últim hi posem la canyella.
  6. Folrem una llanda amb paper de forn i una mica de mantega. Hi posem la barreja.
  7. Escampem sucre i canyella per a sobre i enfornem uns 50 minuts a 160º


1 comentari: