Ingredients per fer la base:
- 60 grs de farina blanca
- 60 grs de maicena
- 50 grs de sucre blanc
- 50 grs de sucre glas
- 50 grs de mantega fosa
- 50 grs de mató
- Un polzim de sal
Ingredients per fer la crema de mató:
- 425 grs de mató
- 100 grs de sucre
- Dos ous
- Mitja copa d'anís de taronja
- Escalfeu el forn a 180º
- Barregeu tots els ingredients per a fer la base, si teniu un robot de cuina millor, us quedarà amb una textura de pomada, ho poseu en un motlle de silicona i ho enforneu a 180º uns deu minuts.
- Mentre barregeu els ingredients per a fer la crema de mató. Us ha de quedar homogènia i fineta.
- Traieu la base del forn, amb compte de no cremar-vos i aboqueu la crema. Ho torneu al forn, ara a 150º i el deixeu uns 25 minuts.
- Deixeu-ho refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada