dissabte, 24 de desembre de 2016

PASTÍS DE MATÓ


Ingredients per la base:

  • 60 grs de farina blanca
  • 60 grs de maicena
  • 50 grs de sucre blanc
  • 50 grs de sucre glas
  • 50 grs de mantega fosa
  • 50 grs de mató
  • Un polzim de sal

Ingredients per la crema de mató:
  • 425 grs de mató
  • 100 grs de sucre
  • Dos ous
  • Mitja copa d'anís de taronja



  1. Escalfeu el forn a 180º
  2. Barreixeu tots els ingredients per a fer la base, si teniu un robot de cuina millor, us quedarà amb una textura de pomada, ho poseu en un motlle de silicona i ho enforneu a 180º uns deu minuts.
  3. Mentre barreixeu els ingredients per a fer la crema de mató. Us ha de quedar homogènia i fineta.
  4. Traieu la base del forn, amb compte de no cremar-vos i aboqueu la crema. Ho torneu al forn, ara a 150º i el deixeu uns 25 minuts.
  5. Deixeu-lo refredar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada