dissabte, 11 de febrer del 2017

TIRAMISÚ A LA CATALANA

Ingredients:
  • Quatre ous
  • 150 grs de sucre moré
  • 500 grs de mató
  • 400 grs de melindros
  • Un parell de tasses de café
  • Cacao en pols
  • Una copeta de moscatell

Preparació:
  1. Prepareu el café i deixeu-lo refredar.
  2. Barregeu el sucre amb els rovells d'ou i afegiu el moscatell.
  3. Afegiu el mató. Ha de quedar una crema suau.
  4. Munteu les clares a punt de neu, i ho aneu afegint molt poc a poc a la crema que heu preparat.
  5. En un recipient o safata poseu una capa de melindros i xopeu-la amb el café.
  6. Poseu una capa de crema.
  7. Podeu tornar a posar una capa de melindros i a sobre una altra de crema.
  8. Espolvareu amb cacao en pols.
  9. Deixeu a la nevera unes tres hores.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada